Liket dog

 

Det kunde ju ha gått lite bättre än vad det gjorde i Hultsfred. Det blev bara en repa och sedan small det till. Resultatet kan ses nedan på bilderna. Jag hade monterat en kamera i den för att kunna se mätarna för laddtryck, AFR  osv. men fjärrkontrollen till kameran och jag var inte överens om när den skulle börja filma, så det blev tyvärr inget.

Jag tror att raset beror till största delen på för hög tändning och för magert med bensin. Ringgapet var med faktor .0060 för topp ringen och .0050 för sek. ringen, och det borde ha varit ok om motorn bara hade fått tillräckligt med bränsle. Nu tar vi nya tag igen och försöker få ihop den med nya kolvar och ringar, bara blocket är ok. Topparna går att fixa till relativt enkelt då de klarade sig bra.

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*